Klacht: Lege/droge sigaretten

op 06 februari 2018 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht laatst een pakje Marlboro 8 euro en de meeste sigaretten waren half gevuld en waren heel droog ! Ik dacht dit is een incident maar kocht van de week weer een pakje en het was weer mis ! De filters doorgebrand( te hard dus kan niet inhaleren)! Ik rook Marlboro nou al 8 jaar maar nog nooit zo ontevreden geweest over het product ! Ik ben niet iemand die overstapt op andere sigaretten omdat ik Marlboro het lekkerste vind maar vind wel dat ik hier een melding van moest maken !

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat jullie zelf met een oplossing mogen komen aangezien ik een constante Marlboro roker ben ! Ik hoor graag van jullie !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jack-butter