Klacht: Lastigvallen op station

op 01 september 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Wij zijn tot 3x toe lastig gevallen op het Centraal Station van Rotterdam deze avond. Als je dit wil melden bij de mensen van de beveiliging op dit station, wordt je nog net niet uitgelachen en terecht gewezen.

Ik vind het ten eerste schandalig dat er te weinig beveiliging loopt, zeker in deze tijd en dan ten tweede dat je gewoon wordt uitgelachen en ten derde ik betaal me blauw aan een treinkaartje en dat is dit de service?

Ik vind het echt niet normaal en jullie zouden hier echt wat aan moeten doen.

Met vriendelijke groet,

Linsey Neleman en Martine Hordijk

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LinseyenMartine