Klacht: Laptop NOG STEEDS niet binnen

op 16 juli 2012 over neckermann.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

9 dagen geleden een packard Bell laptop besteld, er stond direct leverbaar en 24 uurs levering. En ik ging daar dus ook vanuit toen ik hem had besteld. Paar dagen later nog steeds niks ik heb toen een klacht geplaatst waarna er contact met me werd opgenomen en er een paar vragen werden gesteld over mn financiele situatie op het moment. Ik heb toen ook gevraagd wanneer m’n laptop werd geleverd en er werd mij toen gezegd dat er weer contact met me zou worden opgenomen. Ik denk er sterk overna om de bestelling te annuleren en hem bij een ander bedrijf te kopen, dit duurt mij veelste lang.

Gewenste Oplossing:

Dat ik wat duidelijkheid krijg over wat er gebeurd en dat mijn laptop zsm word opgestuurd!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door neckermann.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat neckermann.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

neckermann.com

Heeft op 20 juli 2012 om 11:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Aichha,

We hebben telefonisch contact met je gehad en je geïnformeerd over de laptap.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Françoise,
Webcare team,
neckermann.com

Alle klachten die gemeld zijn door Aichha