Klacht: LAPTOP NIET GELEVERD

03842828 op 16 november 2022 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, Ik heb ongeveer 4 maanden geleden een laptop besteld bij de mediamarkt outlet. Deze laptop is helaas nooit bij mij geleverd. Meerdere malen heb ik telefonisch contact met ze opgenomen waarop mij telkens word verteld dat de zaak is opgestart. Mij is ook verteld dat de post nl bezorger een handtekening heeft gehad van mij… wat heel raar is want ik heb nooit iemand gezien. Nu is het laatste contact moment op 16-11-2022 geweest en hebben ze mij verteld dat ze in 4 maanden tijd nog steeds geen reactie hebben van postNL. Tegenstrijdige verhalen dus, ik ben zo kwaad en teleurgesteld! Ik kocht bijna al mijn producten bij de mediamarkt, deze laptop was ook voor mijn nichtje die naar het middelbare onderwijs ging. Zo verschrikkelijk slechte omgang met klanten bah!!! Ik wil graag ZSM een oplossing.

Gr soufian

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 03842828