Klacht: lange wachtijd

op 26 september 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik bestel 6 pizza’s ik zeg we komen afhalen de man zegt je kan nu komen na 68 min zit mijn man nog te wachten blijkt dat mijn pizza nummer 104 was maar niemand had ons gezegt dat we een nummer hadden normaal gaat het op naam . mijn man kreeg nu pizzas mee die er al een tijd lagen ze riepen pizza 104 maar omdat hij niet wist dat hij een nummer had is er niet gereageerd

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik een tegemoetkoming van 2 pizzas krijg omdat degenen die 2 pizzas wilden niet meer kon wachten en naar een afspraak moest dus die pizzas waren teveel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door emilie1966