Klacht: Lange verzendtijd , van het kastje naar de muur

op 05 mei 2017 over DayDiscounter.com in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenmorgen,
Na een bestelling 20-04-17 te hebben geplaatst van een op voorraad liggend michael kors horloge dat bedoelt was voor een verjaardag gister is hij na 15 dagen nog niet binnen na een boloofde uiterlijke verzendtijd van 10 dagen maximaal. Geen mailtje niks. Contact met jullie opgenomen en van het kastje naar de muur gestuurd door ene Emma die dinsdag al beloofde meer te laten weten vanaf bet warenhuis. Recensie 1 is inmiddels de deur uit wat ik voor het eerst in mijn leven heb moeten doen. Er zullen er zeker meer volgen mocht dit aanhouden.
Graag zou ik zo spoedig mogelijk iets horen over mijn bestelde en betaalde horloge.

M kalk

Gewenste Oplossing:

Als ik alleel al een serieuze reactie zou krijgen en een datum en verzendstatus van mijn bestelde horloge

Alle klachten die gemeld zijn door Mk1993