Klacht: Lange ‘Spoed levering’

op 26 juli 2016 over H.W. Koeltechniek in de categorie Gereedschap & Machines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind dit geen stijl. Heb €55,- betaald voor een spoed levering. Vervolgens wacht ik vanaf 12:00 uur. Want er werd gezegd dat het tussen 12 en 14:00 geleverd zal worden. Om vervolgens om 14:45 achter te komen dat ‘iets tegen loopt’ in Amsterdam. Ik snap het niet: Haarlem is 15 minuten van Amsterdam vandaan. Tevens is het afgeven een kwestie van 3 minuten werk: aanbellen, product afgeven, klaar. Na 10x bellen geen gehoor. Belt mijn man op (met een andere nummer) en dan wordt er opeens wel opgenomen. En horen we dat het ‘waarschijnlijk’ vanavond wordt geleverd. Ik vermoed dat het vandaag niet meer geleverd gaat worden. Wil dan mijn bezorgkosten terug. Ik weet nu niet waar ik aan toe ben. HW-koeltechniek BV komt op mij over als een dubieus bedrijf.

Gewenste Oplossing:

Dat mijn airco vandaag uiterlijk om 20:00 wordt geleverd.

Alle klachten die gemeld zijn door PKSD.sulvania