Klacht: Lange haar in mijn cheesecake

op 23 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het nemen van de derde hap “Engelse bosvruchten cheesecake” zat er een lange donkere haar in mijn mond, omdat ik al twee hapjes had gehad wist ik zeker dat het uit het toetje moest komen. Ik heb geen huisdieren en zelf lichtblonde haren en vindt het dus een erg vieze gedachte dat ik een haar van iemand anders in mijn mond heb gehad Door het eten van een toetje bij de Jumbo.

Gewenste Oplossing:

Graag een reactie van de Jumbo (jumbo winkelwaard Alkmaar)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana.peters