Klacht: Langdurige achterstallige betaling?

op 21 december 2017 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals vele anderen ook een brief ontvangen van een langdurige achterstallige betaling van 34,85. Als ik 20 euro overmaak gaan ze akkoord. Ik heb bij hen een bestelling geplaatst een aantal jaren geleden en dit nooit ontvangen. Hier contact over gehad maar toch deze brief gekregen. Wat te doen?

Gewenste Oplossing:

Als dit ongedaan wordt gemaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ireenie