Klacht: Laminaat schade geleverd en onbeschoft chauffeur

op 24 juni 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaagom 14;45 was ik gebeld door chauffeur mijn laminaat te bezorgen ,terwijl het regent ben ik 10 minuten heen en terug naar buiten gegaan om hem te zoeken omdat hij mijn adres niet kon vinden, ik woon in een flat op de 1ste verdieping, hij heeft tot op de stoep geleverd weg gereden zonder iets te zeggen,ik heb andere koeriers via Ikea gehad zijn allemaal boven geweest deze meneer niet ik heb hem geholpen mijn adres te vinden maar hij was niet dankbaar hij is niet klant gericht ,Graag wil ik dat dit besproken worden met deze koerier en dat het niet bij andere mensen gebeurt

Gewenste Oplossing:

op tijd geleverd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door isaak