Klacht: Ladder Resist panty’s

op 28 augustus 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal weken terug een Ladder Resist panty gekocht met het idee dat ik eerst mijn oude panty’s op zou maken tot ze kapot gingen. Gisteren (zondag) had ik dubbel verjaardagsfeest waarvoor ik de hele dag een panty moest dragen zonder dat deze stuk zou gaan. Nu waren mijn oude op en leek de Ladder Resist panty de beste keuze voor deze gelegenheid. Echter kreeg ik de panty nog niet eens tot over m’n knieën of er zat een groot gat in. Dan is het simpelweg geen goede kwaliteit en moet er ook niet gedaan worden alsof.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik mijn geld terug. Als kwaliteit wordt belooft, moet dit ook worden geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sacchan