Klacht: Ladder resist panty

op 25 februari 2018 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

I.v.m. mijn werk als uitvaartverzorgster moet ik vaak panties aan. Liefst ladder resist. Op aanraden heb ik de ladder resist van Anni Rolfi geprobeerd. Het benadeel werkt prima, maar het deel rondom de buik en billen is heel zwak. Bij het aantrekken en bukken scheurt deze vrijwel onmiddellijk, terwijl ik 2 maten groter koop dan ik normaal gesproken draag. Erg slecht dus. Dat voor 4,00 stuk!
Ik heb ze een keer of vijf geprobeerd, maar nu geef ik het op. Jammer!!
Compensatie zou op zijn plaats zijn, maar Liever heb ik een betere kwaliteit.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het bovenste broekjesdeel stabieler en ruimer gemaakt zou worden.
Ook hoop ik een reactie en vergoeding van het bedrijf te krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RitaterBogt