Klacht: Ladder in mijn anti ladder panty

op 28 september 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste meneer/mevrouw,

Ik heb laatst 2 panty”s gekocht bij de kruidvat van anni rolfi, de anti ladder panty van €3,99. Toen ik dat panty aantrok, zat er gelijk al een ladder in wat ik niet verwachtte en heel jammer vond, vooral omdat ik anders wel tevreden ben over dit merk. Ik had een belangrijk feest die avond en moest een lelijke panty aan daardoor.

Gewenste Oplossing:

Ik vond de panty verder wel heel mooi eruit zien. Ik hoop dat dit daarom eenmalig gebeurd, want ik zou het graag nog een keer willen proberen met die panty. Ik verwacht op zijn minst dat ik nieuwe zelfde panty's krijg toegestuurd (de grootst maat die er is) zodat ik hem weer opnieuw kan uitproberen en daarna eventueel zelf weer kan kopen als ik er nu wel tevreden over ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linda van Drunen