Klacht: laarzen nooit aangekomen

op 06 september 2016 over Heels-high.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 22 augustus een bericht gekregen dat mijn laarzen onderweg zijn en dat ze binnen 5 a 7 dagen geleverd moesten zijn. het is nu onder tussen 6 september en nog steeds niks. ik heb ze al meerdere malen gemaild maar ik krijg geen reactie terug. voor de laarzen was ik met verzendkosten 203 euro kwijt…

Gewenste Oplossing:

ik ben pas tevreden als ze gereageerd hebben en als ik de laarzen binnen heb of mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Heels-high.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Heels-high.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door imezinou