Klacht: Laad niet op

op 19 december 2012 over Tom Tec in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds korte tijd laad mijn tablet niet meer op!!! Nu weet ik dat mijn kinderen ook niet altijd even voorzichtig zijn met het tablet maar dit slaat alles………….het pinnetje waar je hem moet opladen in het tablet is gewoon niet meer te zien ( vermoedelijk verschoven of zo iets) ik heb het tablet in de maand mei gekocht dus zou nooit mogen gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Omruilen van mijn tablet of komen jullie maar met een voorstel, ik kan echt niet zonder en heb echt geen geld om een nieuwe te kopen.
Maar ik zie al zoveel klachten staan.......dat ik er bang voor ben dat jullie het gaan oplossen.
Ik wacht op nadere reactie van jullie

Alle klachten die gemeld zijn door Butterfly-1974