Klacht: L’Oréal Paris Excellence Age Perfect 8.32 – Licht Goud Parelmoerblond – Haarverf

op 01 oktober 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Foto op de verpakking staat een vrouw met mooi lichtblond haar..Die moet het worden dacht ik. En het op mijn niet gekleurde/geverfd haar gedaan..30 minuten later. Was mijn haar niet lichtblond..maar bruinrood!!…..Mijn haar is van origine middelblond met wat redelijk grijze haren…balen als een stekker…Enige wat wel is heb geen grijs haar meer…de kapper raadde mij niet aan om het te blonderen. Want dat kan helemaal verkeerd uitpakken met als resultaat licht oranje haar!!!…NB:..na de schrik nog eventjes de bijsluiter gelezen…en het correspondeerde allemaal met de nummers op en in de verpakking…echter helemaal onderaan stond op de bijsluiter. Gefeliciteerd met uw midden-bruin haar!!!!!…..Maar tis te laat en zit nu met een haarkleur die niet bij me past plus geen blond haartje te bespeuren…Bah koop dit product nooit meer en zal zeker anderen er voor waarschuwen!!!

Gewenste Oplossing:

Blond haar terug???

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door roodhaartje