Klacht: Kwaliteitsprobleem spuitmond/handvat drukspuit 5 liter

op 17 juli 2017 over Gardena in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De spuitmond van mijn Gardena drukspuit werkt binnen één seizoen niet meer. De in de drukspuit opgebouwde druk valt weg in de spuitmond. Gevolg is dat de drukspuit, hoewel er met de drukspuit zelf niets mis is, onbruikbaar is. Inmiddels heb ik al enkele drukspuiten staan die daardoor in onbruik zijn geraakt. Het blijkt ook niet mogelijk om nieuwe spuitmonden als reserveonderdelen aan te schaffen. Kortom; kwaliteit drukspuit goed, maar van spuitmond (zeer) slecht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik nieuwe spuitmonden als reserveonderdelen zou kunnen aanschaffen. Maar ik zou nog meer tevreden zijn, als de spuitmonden in een aanzienlijk betere kwaliteit zouden worden gemaakt, waarmee voorkomen wordt dat er ieder seizoen een compleet nieuwe drukspuit moet worden aangeschaft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gardena over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Dick van Zanten