Klacht: Kwaliteit van het eten

op 27 november 2016 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte MacDonald

Jullie hebben een nieuwe werkwijze om te klanten beter van dienst te zijn, maar sinds die verandering is de kwaliteit heeeeel erg achteruit ik krijg heel vaak lauw tot bijna koud eten en dan ben ik de mac niet eens behoorlijk uit en ik dan geen zin meer heb om terug te gaan kost teveel tijd

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden als ik vers gebakken eten krijg en geen lauwe eten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mjgroenfelt