Klacht: Kwaliteit gaat enorm achteruit

op 14 februari 2018 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele jaren terug was ik zo blij dat ik dit ontdekt had, leuke kleding voor schappelijke prijs. Vorig jaar kocht ik weer T-shirts met lange mouwen maar de kwaliteit is niet meer wat het was en de maten kloppen ook helemaal niet meer. Ik had vroeger altijd S die zijn momenteel maar uitzonderlijk te krijgen, niet meer in T-shirt 3/4 mouw met V-hals. De andere zijn veel te groot en meer M ipv S.
Mijn oude t-shirts zijn nog beter van vorm en kwaliteit als de nieuwe.
Ik ben niet van plan om Anni Rolfi nog te volgen.
Waarschijnlijk een naam lanceren en als iedereen het kent dan besparen ze op materiaal zodat men weer winst maakt. Niet leuk.

Gewenste Oplossing:

Als de kwaliteit en de maten terug in orde komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mimietje