Klacht: Kruitvat geeft zeer slecht advies over wratten

op 21 februari 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pfff…. kruitvat. Ik kom er nooit meer.. wist al dat het bedrijf koekkoek omdat ik ooit bij het dc in Heteren heb gewerkt en het hier al verboden was om elkaar goedemorgrgen te wensen maarja.

Vandaag ff in google gekeken, wat doe ik aan waterwratjes. Jason (mijn zoontje) heeft er namelijk veel last van. De dokter gaf aan dat het beste was er niks aan te doen maar het blijft maar komen dus nu een half jaar later….

In google stond hiltiq dus maar ff gebeld met hoofdkantoor van kruitvat. Ze vroegen me duidelijk om wat voor wraten het ging en ik gaf dus aan dat het waterwraten waren. Nee hoor meneer u kunt gewoon wartner gebruiken en dat is echt pijnloos…..

Bij jason behandeld op 4 van de 60.900 plekjes hihi maar helaas schreeuwde hij de heeeeeeeeele buurt bij elkaar…. ik heel boos en dus weer bellen. Ze gaf aan dat ik mijn geld niet terug kon krijgen omdat ik de bon niet had. Eerst zo’n advies… vervolgens een brullende man en dan nog helpen ook dat jullie een verkeerd advies geven en dan nu nog zeiken ook???? Schaam je eigen!!!

Nog ff en dan sta ik in je kantoor mafkees en ga ik ff naar media want als je dit soort adviezen geeft moet nl tegen je gewaarschuwd worden gewoon… vuile tr..

Nu toch geld terug maar niks geen excuus ofzo. Ze vroeg wel of het zo was opgelost maar ik moest eerst dreigen met kassa of radar en het leed was al geschied. Mijn kleine man heeft een flinke deuk qua vertrouwen opgelopen en hij brulde behoorlijk… opgelost? Waar heb je het over? Dit valt niet op te lossen. En dan nog zeiken ook over geld terug geven… waar gaat het over???
Inmiddels gelukkig iets beter met jason maar dus noooooit meer naar kruitvat.

Gewenste Oplossing:

Als je belt met het hoofdkantoor... professionals aan de telefoon krijgt... je vraagt advies over waterwratten... zo op ze vetrouwd dat je denkt bon? Dat is toch goed? Vervolgens pijn aanricht bij een mannetje van 8 en dan nog onbeschoft reageren dat het aan jou ligt met miscommuninicatie? Zelfs in de winkel nog aangeven dat het om waterwratten gaat.. nig zeiken dat je geen bon hebt en dus geen geld terug kan krijgen??? Ze zouden je medicijnlicentie af moeten pakken... dan ben ik tevreden maar 1 troost.. kom nooit meer in jouw zaak al krijg ik een miljoen in ruil voor 50 cent... nooit meer

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bartjesss