Klacht: Kruidvat luiers maat 3

op 06 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden 3 pakken luiers maat 3 met 68 luiers per pak gekocht. Nu zat er een pak tussen waar geen plasstip op de luiers zaten dit vind ik erg vervelend. Ik dacht dat het vanaf maat 3 zo maar maar toen ik een ander pak open maakte zag ik dat daar wel een plasstrip op zat… ik haal wekelijks van aller handje producten bij jullie en vind dit erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als we in ieder geval een nieuw pak krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kayleigh-3097