Klacht: Kromme Iphone 6

op 23 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een IPhone 6 Gold 64GB gekocht bij Vodafone online met een jaar abonnement. Ik heb een op het apparaat 2 jaar garantie. Mijn telefoon is krom gegaan in mijn broekzak en contact gehad met Vodafone. Van Vodafone moet ik telefoon opsturen en conclusie geen garantie en indien wel omruiling met bij betaling van €335,-. Ik ben niet akkoord gegaan en ben naar Apple genius bar te Amsterdam gegaan en zij zeggen dat IPhone 6 niet kan buigen en dat het ook niet onder garantie kunnen omruilen. Ik kan gewoon niet geloven dat ik zo grote bedrag betaald heb voor een product die kan buigen. En die is gewoon slechte koop geweest. Alle IPhone’s die ik gehad heb, heeft iPhone 6 een slecht naam gekregen voor Apple.

Gewenste Oplossing:

Omruilen + upgraden naar andere product. Terug roepactie invoeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ayussuf