Klacht: Kristalpad werkt niet!

op 17 juli 2017 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op share a perfect day heb ik de kristalpad aangeschaft. 1 starterspakket + navulling voor 35€. Nu heb ik het gebruikt en werkte het niet naar toebehoren, daarop heb ik de organisatie gemaild. Ik krijg een navulling toegestuurd en heb instructies gehad hoe ik het dan wel goed kan doen. Nu heb ik dat geprobeerd en ontstaan er zelfs schuurplekken/brandwonden.

Gewenste Oplossing:

Bij een product dat niet naar toebehoren werkt dient geld terug gegeven te worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lianne van der Lee