Klacht: Krijgen bestelling niet aan en krijgen geen contact met large

op 13 december 2017 over Large Popmerchandising in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al reeds 3 weken aan het wachten op een bestelling. Ze nemen niet op als je belt (al 100 keer geprobeerd), beantwoorden geen mails, geen chatberichten.. Echter al het contact is onmogelijk met hun. Klantendienst is een dikke 0. Ik was hiervoor 3 jaar tevreden klant met altijd levering na 2 of 3 dagen, maar dit kan niet meer door de beugel.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn bestellingen ontvangen met een schadevergoeding voor de slechte klantenservice!! Je kan ze niet bereiken of contacteren en een refund is dus echter ook niet mogelijk. Gelieve zo snel mogelijk mijn bestellingen te versturen en een welgemeende sorry aan al de wachtende klanten! (Ik ben helemaal niet de enige die dit voorheeft)

Alle klachten die gemeld zijn door Gert73