Klacht: Krijg powerbank niet aan de praat

op 22 januari 2014 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De ontvangen powerbank, die ook vandaag weer op mijn aanbiedingen binnenkwam, heb ik enkele weken geleden gekregen via groupdeal. Ik krijg het apparaat niet aan het werk. Waar kan ik terecht voor advies over de werking, er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Waar kan ik bij een defect terecht?

Gewenste Oplossing:

Goede gebruiksaanwijzing en of adres om retour te stueren en een goedwerkende te ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Groupdeal58