Klacht: Krijg mijn geld niet terug

op 05 mei 2016 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 april geld overgemaakt met ideal naar het buitenland. Door een technische storing was de transactie niet gelukt. Meerdere malen telefonisch contact opgenomen met klantenservice maar geven geen antwoord wanneer ik mijn geld terug krijg. Ook contact opgenomen met banktransfer@westernunion.com. Die gaan over de betalingen. Zeggen dat ik moet wachten en geven ook geen datum. Niemand geeft een antwoord op mijn vraag. Ongeloofelijk hoe zij de klanten behandelen. Mijn geld is langer dan 3 weken kwijt!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Korkmazevren