Klacht: Krijg mijn drank niet mee

op 24 juni 2017 over Gall & Gall in de categorie Slijterij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom op zaterdagavond bij G &G leiden Hooigracht , ik pak n fles Moët Champagne van 50 euro , een kado en 6 flessen witte wijn voor thuis. Ik ben met mijn zoontje van 16 jaar en ziet een flesje Leids bier en het lijkt mij leuk om dat te proeven. Er wordt om zijn ID kaart gevraagd, ik zeg dat hij 16 . Vervolgens verteld het winkelpersoneel dat dit niet mag. Ik besluit dan het biertje te laten staan maar krijg ook mijn drank nu niet mee?!?!??? Waar slaat dit in godsnaam op. Ik mag dus niet met mijn zoon van 16 inkopen doen bij Gall & Gall??
Ik vind dit werkelijk zeer klant onvriendelijk en denk dat dit ook zijn doel voorbij streeft en niets met de drankgrens van 18 jaar te maken heeft!
Graag verneem ik antwoord op deze serieuze klacht,
m v G Angela van Houten

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon boodschappen doen samen met mijn kinderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gall & Gall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gall & Gall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela van Houten