Klacht: Krijg geen geld terug van Modestatements

op 05 september 2017 over Sisow.nl in de categorie Financiële hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 17 mei een bestelling gedaan bij mode statements. Dat zou na een paar weken komen. Elke keer was mijn product niet op voorraad. Aantal maanden verder gaf ik aan me geld terug te willen. Dat kon. Maar heb het nu nog steeds niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik me geld terug zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sisow.nl over deze klacht.

Bericht van

1 jaar geleden - Goedemorgen, Sisow is een Payment Provider die betalingen verzorgt voor vele web shops. Wij hebben uw klacht doorgestuurd aan Moge Statement met het verzoek de betaling zo snel mogelijk aan u te retourneren. Met vriendelijke groet, Sisow

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sisow.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lisamushota