Klacht: kreeg heel ander product geleverd als besteld

op 10 maart 2020 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb bij Cleanattire.com 12 volt Ride on Unicorn gekocht maar kreeg een ander artikel gestuurd. De verkoper wilde mij niet het hele bedrag $3990 terug geven, heb betaald via PayPal. PayPal heeft een claim ingesteld. Ik heb het product terug gestuurd met track en tracé, kreeg later een mail dat de claim werd afgewezen omdat het opgestuurde product niet was aangekomen. Ben op 17Track.net gaan kijken en het artikel is gewoon keurig aangekomen en is voor getekend. Heb contact opgenomen met PayPal en al het bewijs geleverd maar ze doen niks!
Ik heb mijn account opgezegd!

Gewenste Oplossing:

Zeer ontevreden !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruud4227