Klacht: kras en win

op 22 december 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Achter op het decemberzegels staat: kras en win met een unieke code inder de kraslaag, die je moet activeren op postnl.nl/2012. maar… dat is niet te vinden. groetjes Emmie Smit-Brakel

Gewenste Oplossing:

Als u mij kunt zeggen hoe ik wel op de side van post.nl- kras en win kan komen , zodat ik mijn code in kan voeren en kans kan maken op één van die leuke prijzen, of misschien wel de mini.

ps. de hieronder huidige mening heb ik maar 1 sterretje gegeven omdat ik nog geen bekendheid heb met postnl.

Bericht van

6 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door smit-brakel