Klacht: krant van 4 juni niet ontvangen

op 04 juni 2016 over Tubantia in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

reeds gemeld maar dan krijg ik een bon dan kan ik de krant ophalen.dit vind ik geen service .Indien ik de krant niet bezorg krijg moeten jullie het in mindering brengen en anders doe ik het zelf ,of zeg misschien de hele krant op.graag reaktie

Gewenste Oplossing:

wanner ik de krant krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tubantia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tubantia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vt672PeO