Klacht: krakende li. schoen

op 30 juli 2016 over Geox in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het voorjaar een paar lage sneakers “Freccia” gekocht, omdat ik goede ervaringen heb met Geox. Helaas bleek al snel in de li. schoen een akelige kraak te zitten. Dacht aanvankelijk dat dit door nieuwigheid kwam, maar nu (juli) is het geluid alleen maar erger geworden. Liep er laatst mee in een museum; de suppoost kon mijn route moeiteloos volgen……
Hier kan ik geen genoegen mee nemen!

Gewenste Oplossing:

Geox, ik weet niet of dit probleem te verhelpen is - heb zelf al tevergeefs een ander binnenzooltje geprobeert. Maar het geluid komt uit het haksegment. Ik ben tevreden als Geox de schoenen in wil nemen en ze gaat vervangen, want het model vind ik top. Ik heb maat 37.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mw. C.Demoed