Klacht: KPN sluit mij af na upgrade VDSL.

op 07 juli 2016 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In woon in een middelgrote stad waar kort geleden een upgrade heeft plaats gevonden naar VDLS2 van de hele straat. Mijn buren aan de rechter en linker kant hebben nu 100Mbit internet. Sinds deze upgrade bestaat volgens het register op https://thd-fpi-info.fourstack.nl mijn adres helemaal niet meer. Ik heb op dit adres jaren ADSL gehad met een snelheid van 18Mbit; na deze upgrade zou dat max 10 zijn terwijl het ISRA punt van mijn buren, wat 50 cm van punt zit; 100 Mbit zou moeten hebben!
Ik ben dus na deze ‘upgrade’ van de centrale afgesloten als enige in de straat.
Vandaar de nieuwe KPN slogan: KPN sluit je af!!

Gewenste Oplossing:

Als ik weer op snel VDSL2 kan opverstappen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Qwerty5