Klacht: kpn neemt geen verand woordelijkheid

op 14 juni 2016 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 24 09 -2014 voor mijn verstandelijke zoon een samsung
cuor met onbeperkt bellen en internet 1gb maar het toestel bleef het scherm zwart ik ben toen naar de winkel ge gaan voor reparatie of een nieuwe telefoon maar ik woord na 6mail 4 bezoeken 8 telefoontjes van het kasje naar de muur gestuurt en ik en na drie weken krijg ik de telefoon met het advies geen garantie water schde en zoek het maar uit
na 6 mails en 4 bezoekjes en 8 weken laterniets

Gewenste Oplossing:

als kpn of samsung het toestel repareedt of vervang

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hansje cramer