Klacht: Kosten voor retourzending zelf betalen

Hammy070NL op 10 december 2019 over Autodoc in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Autdoc dwingt je zelf de kosten voor een retourzending te betalen. Ze geven je de mogelijkheid dit risico af te kopen bij het bestellen van een product. Zo ver ik weet ik de verkoper in de eu altijd verplicht ivm. het heroepingsrecht deze kosten zelf te betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer autodoc de kosten op zich neemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autodoc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autodoc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hammy070NL