Klacht: Kosten reparatie scherm Iphone 7

op 25 mei 2017 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs bij de Apple store geweest voor eventuele reparatie van mijn iPhone 7 scherm. Rechtsboven zit een klein barstje. Hij is niet gevallen waarschijnlijk beschadigd door een sleutel in mijn zak. Nu zegt men dat het drukschade is en dit niet valt onder de garantie. Reparatie kosten 150 euro. Ik gebruik al jaren Apple producten en nooit wat mee gehad. Ik heb flink betaald voor deze telefoon en dan mag ik wel wat kwaliteit en service verwachten. Een beschadiging rechtsboven is ook nog eens naar mijn mening het sterkste gedeelte van de scherm en daar druk je echt niet zomaar iets doorheen. Ik snap best dat ze niet alles gratis kunnen maken maar deze conclusie werd wel erg snel getrokken. Jammer van Apple het is een mooi product maar ik verwacht wel kwaliteit en zeker een goede service.

John

Gewenste Oplossing:

Het valt binnen de garantie van een jaar en verwacht dat het scherm gratis gerepareerd wordt en niet voor 150 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnny K