Klacht: Kosten in rekening gebracht

op 31 januari 2014 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aanbieidng van Film1 ontvangen, waarbij ik 2 maanden gratis film1 kon gebruiken. Daarna was het abonnement per maand opzegbaar. Ik wilde dit abonnement dus na deze 2 maanden beëindigen. Hij is geactiveerd per 16 december 2013, maar ik zag tot mijn verbazing dat er is geïncasserd tot en met februari. Ik heb hierover contact opgenomen met een servicemedewerker van Telfort. Deze kon mij zeggen dat zij niet hadden gezien dat ik al eerder een aanbieding had ontvangen en deze aanbieding dus niet voor mij geldig zou zijn. Erg apart dat ik hem wel krijg aangeboden, maar ik hem uiteindelijk zou moeten betalen?! Ik heb de 2 maanden gratis zelfs nog per mail als bevestiging ontvangen….

Gewenste Oplossing:

Kosten vergoeden en abbonement beeindigen per datum dta er kosten zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denise230487