Klacht: kosten

op 04 juli 2017 over Dynafix in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn toestel een Samsung Galaxy S7 is opgehaald vanwege een kapotte lens van de camera. Op internet valt te lezen dat deze spontaan stuk gaan. en aangezien mijn toestel 1 jaar oud is en ik er niets raars mee doe verwacht ik dat dit onder mijn garantie valt. Dit is ook door een Samsung medewerker aangegeven en hij heeft mij doorverwezen naar jullie, waarnaar ik een afspraak heb gemaakt en mijn toestel werd opgehaald.
Wat schetst echter mijn verbazing vandaag krijg ik een rekening voor reparatie gerepareerd van 339,-!!!!!! Een nw lensje kost bij Bol.com 6 euro!!!
omdat er ook een klein beschadeging aan mijn display zit, die niks in de weg zit.moet deze ook verplicht gerepareerd worden????DIT WIL IK HELEMAAL NIET, ik wil mijn toestel volgende week op vakantie kunnen gebruiken.!!!! en ik wil zeker niet 60,- voor niets betalen… Ik ben gewoon n schock hiervan… Heel graag oplossen!!

Gewenste Oplossing:

als alleen de camerafunctie gemaakt wordt, en aangezien dit blijkbaar vaker gebeurd dat dit lensje uit zichtzelf zomaar stuk gaat kosteloos!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynafix over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynafix in behandeling genomen

Bericht van Dynafix

1 jaar geleden - Geachte klant, Zou u ons wellicht kunnen voorzien van het iRMA-nummer of het IMEI-nummer van de betreffende reparatie danwel het toestel waar dit om gaat? Dan kijken wij graag mee naar uw case. Hopende van u te vernemen. Met vriendelijke groet, Dynafix WeCare Team.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynafix een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynafix

Heeft op 31 juli 2017 om 11:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte klant,

Wij hebben na ons bericht spijtig genoeg niets meer van u mogen vernemen, wij gaan er dan ook van uit dat de klacht afgehandeld is.

Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn vernemen wij deze graag van u. Ook op een gesloten klacht is het mogelijk een reactie te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Dynafix WeCare Team.

Alle klachten die gemeld zijn door marioleine