Klacht: Kortsluiting in huis

op 01 juni 2016 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben een Amigo-grill (Tefal). Al jaren dus geen bon meer. Heerlijke grill op pootjes. Zo een waar een bak water onder staat. Gisteren mooi weer: Amigo neerzetten, stekker in contact: alle lichten en app uit!
Kennelijk te oud om nog te werken. De tweede gepakt: ook foute boel.
Misschien te vochtig geweest i/d garage. Mijn man gooide meteen de 2 verwarmingselementen in de kliko, nadat hij de snoeren er vanaf had geknipt. Ik heb er eentje gered om naar de repaircafe te gaan. Achteraf zal dat ws niet werken. Heeft u die grillelementen nog ergens achterin het magazijn?
Ik kwam ze niet tegen op uw website……jammer.
Wat kosten die elementen?

Gewenste Oplossing:

Als u mij weer kunt laten barbecuën (en dus lachen)met dit toppie-apparaat......zou geweldig zijn als er nog van die dingen voorhanden zijn.
Ik heb op internet wel een spiraal voor een grill gezien, maar die zag er niet hetzelfde uit als die van de Amigo.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Anke Kooiman