Klacht: Kortingsstickers juli 2012

op 17 juli 2012 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 10 juli jl. heb ik in Karwei/filiaal Uitenhagestraat Den Haag, een boormachine, een paar tuinlampen en kabels t.w.v. EUR 166,00 gekocht. Toen ik thuis kwam merkte ik op, dat de kortingsstickers niet waren verrekend. Gisteren heb ik hiervoor gebeld naar het filiaal, maar een mevrouw gaf aan, dat het te omslachtig was om het bedrag te verrekenen. Nu zie ik iedere dag -minstens drie keer- op de tv, dat “het geen punt is bij Karwei”. Wat is geen punt dan? Wat een misleidende reclame! Ik ga heel regelmatig naar Karwei en deze situatie kan ervoor zorgen, dat ik voortaan bij de concurrent mijn spullen ga kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik heb de bon (aankoopdatum tijdens actieperiode!) en het zou wel fatsoenlijk zijn, als Karwei zich ook aan de actie houdt en mij de korting geeft, waarop ik recht heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Karwei in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Karwei een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Karwei

Heeft op 30 juli 2012 om 21:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

klant is langs geweest om de klacht op te laten lossen

Alle klachten die gemeld zijn door Jilanie