Klacht: Kortingscode beloofd door Black Friday

mabelbrrrand op 15 december 2021 over Mango in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens Black Friday een colbert besteld, maar een paar dagen later heb ik een mail ontvangen met het bericht dat het artikel niet meer op voorraad was. Toen ben ik op de site gaan kijken en toen stond er dat het artikel wel beschikbaar was.

Toen heb ik contact opgenomen met Mango en toen werd er uitgelegd dat er een storing in het systeem was en dat ik een kortingscode zou ontvangen. Na twee weken heb ik deze code nog steeds niet ontvangen en ik ben al drie telefoontjes verder. Telkens worden er dingen beloofd die ze niet waarmaken.

Gewenste Oplossing:

Als ik per direct de code ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mango

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mango nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mabelbrrrand