Klacht: korte openings tijden winkel

op 28 september 2017 over Roompot in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdens mijn 3e verblijf bij roompot de bikkels . begon ik mij te storen aan de zeer krappe openings tijden van de winkel. ik stoor mij er vooral aan omdat bij de bikkels de balie van de winkel en de snackbar en de receptie en het eetcafe allemaal het zelfde is.het kost roompot geen cent extra om het winkeltje langer open tehouden . maar het geeft wel veel meer service. denk aan je gasten roompot!

Gewenste Oplossing:

gelezen het bovenste gedeelte spreekt dat voor zich.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Roompot over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Roompot in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Roompot een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Roompot

Heeft op 29 september 2017 om 15:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door thomas janssen