Klacht: Korte levensduur

Mevr Huijbers op 05 juli 2020 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik draag al jaren ondergoed vanAnni Rolf wat mij heel goed bevalt. Wel vind ik het de laatste tijd van korte draaideur. Stiekem van onderbroek laat snel los. Er komen gaatjes in de randen. Moeilijk te repareren. Wat ik jammer vind en ze zijn toch 5 a 6 euro per stuk. ( maxi xl)

Gewenste Oplossing:

Zitten heerlijk en goede pasvorm. Het hoge aan maxi xl vind ik prettig zitten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr Huijbers