Klacht: koppen vallen eraf

op 05 september 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het vervelend maar heb pakje na pakje dat mijn bovenkant van de sigaret eraf valt …. ik vraag me af hoe t kan …. ik ben fan van jullie maar bij andere merken is dit niet zo, ik koop sloffen dus niet pakje afhankelijk ik hoop z.s.m. antwoord te krijgen vind dit nl behoorlijk vervelend.

alvast bedankt,

Groetjes merel

Gewenste Oplossing:

Een antwoord
een fijn pakje sigaretten :-)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door merelarthur