Klacht: Koop nooit iets bij TheVipFashionshop.nl

op 07 juli 2016 over Vipfashionshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb een in 6 juni een kenzo shirt bij deze oplichters besteld en netjes betaald en ze hebben gewoon niks geleverd. het zijn een stelletje boeven. heb in het begin netjes contact met deze mensen gehad. maar naarmate ik deze mensen meerdere malen heb gevraagd waar mijn shirt bleef. kreeg ik op den duur geen atwoord op mijn mailtjes. tot nu toe wacht ik op het shirt wat nooit komen zal natuurlijk. En weg je geld!! Maar wie een kuil graaft voor een ander zal er op den duur zelf in tuimelen. ..

Gewenste Oplossing:

waneer zij mijn geld terug geven. of mij het juiste shirt toesturen.

Alle klachten die gemeld zijn door jesmar