Klacht: KOOP NIET BIJ DEZE DIEVENBENDE

slawekje op 10 december 2021 over TelefoonDiscounter.nl in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK HEB VOOR DE TWEEDE KEER MIJN TELEFOON MET HETZELFDE DEFECT MOETEN OPSTUREN.INMIDDELS IS HIJ AL MEER DAN 4 WEKEN WEG.IK STUUR IEDERE DAG EEN MAIL DIE Z.G. BINNEN MAXIMAAL 48 UUR ZOU WORDEN BEANTWOORD. TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR WEGENS ,,CORONA” IK SNAP NIET DAT ER MENSEN ZIJN MET EEN POSITIEVE ERVARING. IK ZEG HET NOG EENS KOOP ER NIET, HERHALING KOOP ER NIET WANT JE KOMT BEDROGEN UIT.

Gewenste Oplossing:

IK HEB AL VOOR DAT IK DE DEFECTE TELEFOON OPSTUURDE GEMELD DAT IK EEN VERGELIJKBAAR ALTERNATIEF WIL. DUS NIET DE OORSPRONKELIJKE TELEFOON. IK STA NU OP HET PUNT NAAR HET BUITENLAND TE GAAN EN ZOU AL BLIJ ZIJN ALS IK MIJN TELEFOON GEREPAREERD TERUG KRIJG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TelefoonDiscounter.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TelefoonDiscounter.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door slawekje