Klacht: Konstant uitvallen internet, vooral ’s avonds

op 02 september 2016 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5-5-16 al melding gemaakt van verbrekende verbinding waardoor het bijna onmogelijk is tv te kijken. Online zou gaan monitoren (antwoord via mail, heb ik nog) en kon niks vinden. Gisteren weer klacht ingediend ivm om de 5 minuten uitval tv/internet, zou vandaag gebeld worden. Gisterenavond tussen 21.00 en 23.30 20x uitval, zaterdag ervoor 38x en natuurlijk ben ik, zoals afgesproken NIET gebeld vandaag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Op alle data storingen van Online gecheckt, die waren er niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik zonder storing mijn pc en tv kan gebruiken en niet, zoals verleden week, maar naar bed ben gegaan omdat tv kijken absoluut onmogelijk is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door spotharst