Klacht: Kon mijn product niet vinden

op 20 juli 2017 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had twee keer de gamma helemaal heen en weer gelopen en kon geen medewerker vinden. Toen ik iemand gevonden had zei hij ik ben ogenblik al 3 minuten afgewerkt. De volgende vond het niet lang dat ik 10 minuten naar het personeel had moeten zoeken. Ben toen bij de buren de praxis geweest waar ik vriendelijk en meteen geholpen werd.

Gewenste Oplossing:

Als ik wat wil vragen dat er ook personeel is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Deze heb ik niet