Klacht: Komen afspraken niet na en geen verzendkosten terug

op 03 juni 2016 over Perry Sport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 tankini’s besteld op wo. Volgens de website wordt getracht te leveren binnen 1-2 werkdagen. Indien dit niet lukt, zal contact worden opgenomen. Za kreeg ik pas reactie dat 1 onderweg is. Verder geen info. Di kreeg ik reactie dat de 2e niet leverbaar is en het geld wordt geretourneerd. Als ik tijdig was geinformeerd, had ik de bestelling geannuleerd of er tenminste voor gekozen om het product gratis op te halen. Nu staan de verzendkosten niet in verhouding met het product. Ik heb een verzoek met uitleg neergelegd voor teruggave van de verzendkosten. Advies was oude bestelling terugbrengen en opnieuw bestellen. Erg omslachtig voor beide partijen en niet erg klantvriendelijk…

Gewenste Oplossing:

Teruggave verzendkosten

Alle klachten die gemeld zijn door wanjs