Klacht: Komen afspraken niet na

Royjanssen op 18 februari 2022 over Solar Groep Twente in de categorie Algemeen, Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De eerste keer zou meneer de verkoper om 11.00 uur komen. Toen ik om 10.45 uur belde om te vragen of het nog door kon gaan werd mij verteld dat hij nog in Doetinchem was. Hij moest nog afronden bij een klant en daarna naar Enschede rijden. Omdat ik niet zolang kon wachten ivm werk heb ik aangegeven dat het verzet kan worden.
De tweede afspraak was op 18-02-2022 om 11.30 uur. Toen er om 11.40 niemand was heb ik gebeld met de administratie. Die mevrouw gaf aan dat hij ieder moment bij mij kon zijn. Tegen 12.10 uur maar eens gebeld met de verkoper. Hij nam na vier keer bellen de telefoon op zei me bezig te zijn met een klant. Op de vraag of hij nog bij mij kwam reageerde hij dat hij me z.s.m gaat bellen. Om 15.45 uur nog steeds niets gehoord. Ik vind het schandalig zaken doen. Ook frustreert het me dat hij gewoon niet terugbelt. Ik hoor meerdere klachten over dit bedrijf maar dit gaat mij nu aan. Uiteraard hoef ik niets meer van. Ze zijn voor mij onbetrouwbaar.

Groet, Roy

Gewenste Oplossing:

Dat ze personeel fatsoen bij gaan brengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Solar Groep Twente over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Royjanssen